Meiltä saat ajoneuvoosi toiveittesi ja tarpeittesi mukaiset renkaat. Edustamme laadukkaita rengasvalmistajia. Kysy meiltä apua kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissasi. Teemme kaikki rengastyöt laadukkaasti oikeilla menetelmillä. Renkaiden kestoikään, ajotuntumaan ja ajoturvallisuuteen vaikuttaa myös se, kuinka renkaat on asennettu.

Auton renkaiden merkitys ajo-ominaisuuksiin on keskeisin turvallisuustekijä henkilö- ja pakettiautojen kolareissa. Huonokuntoiset renkaat ovat suuri onnettomuusriski. Turvallisuutta voi vaarantaa myös väärä ilmanpaine renkaissa tai ajoneuvoon sopimattomat renkaat.

Rengasvalinnalla voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineen kulutukseen ja melutasoon. Tämä kannattaa myös huomioida rengasvalinnoissa. Kysy meiltä Rengashuolto Karjalaisessa lisää renkaista, olemme valmiina palvelemaan rengasasioissa!

 

Näin valitsen autooni sopivat renkaat

Ajoneuvon rekisteritiedot kertovat ajoneuvoon tarkoiteun oikean rengaskoon. Tietoihin voi olla merkitty useampi sallittu rengaskoko, joista voi valita omaan ajoneuvoon renkaat.

Ajoneuvossa on syytä käyttää samanaikaisesti vain samanmerkkisiä ja samantyyppisiä renkaita. Käytä talviajossa esimerkiksi vain nastasrenkaita, älä nasta- ja kitkarenkaita. Samalla akselilla tulee olla samanlaiset renkaat.

 

Muista nämä!

  • Tarkista renkaat säännöllisesti
  • Kesärenkaiden uran turvasuositus on 4 mm. (laki sallii huonommatkin renkaat)
  • Talvirenkaiden uran turvasuositus on 5-6 mm. (laki sallii huonommatkin renkaat)
  • Huomioi kuormitus ja oikeat ilmanpaineet renkaissa
Aika vaihtaa renkaat?

Rengashuolto Karjalainen vaihtaa renkaasi

Ota yhteyttä »

Ajanvaraus rengashotellin asiakkaille

Varaa aika »